Yorumlar

0 0

İsminiz:
Mesajın:

 Mesajımın Doğruluğunu Onaylıyorum

<- Geri  1  2  3 Devam -> 
İsim:Dr H. Burcu Dermatoloji Uzm
Zaman:22.02.2017, 17:08 (UTC)
Mesaj:Kendimde uçuk için denedim. 4-5 uygulamadan sonra uçuk yok oldu. Mehmet beyi kutluyorum. Teşekkürler.

İsim:İBRAHİM
Zaman:10.02.2017, 17:00 (UTC)
Mesaj:BEN ECZ TEKNİSYENİ OLARAK BİR HASTAMIZA VARIS İÇİN ÖNERDİM. SHEAP PROYU İLK 10 GÜN, GÜNDE 4-5 SEFER UYGULAMASINI TAVSİYE ETTİM. 25 GÜN SONRA TEŞEKKÜR İÇİN GELEN MÜŞTERİMİZ AGRILARININ BİTTİĞİNİ SÖYLEDİ VE MORARMALARININ KALMADIĞINI BİZZAT BANA GÖSTERDİ. FİRMA YETKİLERİNE MİNNETTAR OLDUGUMUZU BİLDİRMEK İSTİYORUM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

İsim:Aysun K
Zaman:03.02.2017, 09:37 (UTC)
Mesaj:Göz altı morluklarım için eczacım tarafından önerildi. Kullanmadığım ürün kalmamıştı. Çok pahalı ürünler bile kullandım. Sonuç alamamıştım. Shep Pro'dan da çok ümitli değildim. Ama inanılmaz bir etki gördüm ve çok kısa zamanda gözaltı morluklarım yok oldu. Eczacım Tercan hanıma ve firmaya beni bu derdimden kurtardıkları için çok teşekkür ediyorum.

İsim:Hüseyin Ç. Ecz. Tek.
Zaman:09.11.2016, 07:37 (UTC)
Mesaj:Yatak yarası olan hastalarda denedik. Çok iyi sonuç aldık. Tavsiye ediyoruz.

İsim:Dr Lale K. Dermatoloji Uzm.
Zaman:01.10.2016, 20:45 (UTC)
Mesaj:Sheap Proyu ayak mantarı için denedik. Sonuç çok iyi. Kısa sürede sonuç aldık. Tebrik ediyorum ve öneriyorum.

İsim:Stj Dent Tugce K
Zaman:01.10.2016, 09:16 (UTC)
Mesaj:Gunes alerjisi ve egzema icin denedigim sheap prodan cok iyi sonuc aldim. Her iki kullanimimda da 3 gunden sonra tamamen iyilesme gozlemledim. Cok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

İsim:Dr Burcu M.
Zaman:01.10.2016, 07:31 (UTC)
Mesaj:Tırnak bakımı için, tırnak diplerine 2-3 ay uygulama ile tırnaktaki şekil bozukluklarını giderdi. Tırnak sağlığı için önemli bir ürün. Herkese öneriyor ve böyle bir ürünü kullanıma sunduğu içinde firmaya teşekkür ediyorum.

İsim:AYŞEGÜL
Zaman:27.09.2016, 12:06 (UTC)
Mesaj:senelerdir geçmek bilmeyen akne ve siyah nokta sorunum var dı lakın bu ürünle tanısa say akadr gecmek bilmeyen aknelerim 1 hafta da cok harıka bir sonuç aldım önerenden ve üretenden cok tsk ediyorum ve herkeze tavsiıe ediyorum tskler VİZYON ECZ VE MEHMET BEY ...

İsim:DR Dilek P. Dermatoloji Uzm.
Zaman:23.09.2016, 20:47 (UTC)
Mesaj:İlk olarak laser uygulamalarından sonra kullanmaya başladım. Çok iyi sonuç aldım. Hastalarımda çok memnun. Böyle bir ürün geliştirdiği için firmayı kutluyorum. Tavsiye ediyorum.

İsim:DR Sadık A.Y. Dermatoloji Uzm.
Zaman:11.09.2016, 08:17 (UTC)
Mesaj:Sheap Proyu eşimde böcek sokmasında uyguladım. Eşim çok beğendi. Bir hemşireme kırışıklık için önerdim. Çok iyi sonuç aıldı. Memnunuz. Tavsiye ediyorum.

0
        
Kozmoteb Sağlık, Güzellik ve Beslenme Ürünleri & Sheap Pro 50 - 100 Ml Cilt ve Vücut Bakım Kremleri
Sitede yer alan makaleler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye yerine geçmez. Her hangi bir tanı veya tedaviye ihtiyacınız varsa mutlaka doktor veya eczacınızla görüşünüz.
Kozmoteb ürünleri; dermokozmetik grubundadır, ilaç değildir ve sadece seçkin eczanelerde satılmaktadır. İnternetten satışı yoktur.
Select Your Language
15-105
Propolis Kremi I Unisteron Kremi I Aloe Vera Kremi I Shea Butter Kremi I Yoğun Nemlendirici Krem I Sıkılaştırıcı Krem I Canlandırıcı Krem I Parlaklaştırıcı Krem I Bariyer Kremi I Anti Aging Kremi I Kırışıklık Karşıtı Krem I Cilt Bakım Kremi I Vücut Bakım Kremi I Çatlak Kremi I Göz Altı Morluk Kremi I Kaz Ayağı Karşıtı Krem I Yara Kremi I Yanık Kremi I Ayak Bakım Kremi I El Bakım Kremi I Sivilce Kremi I Sedef Kremi I Egzema Kremi I Akne - Acne Kremi I Diyabetik Ayak Yarası İçin Krem I Yatak - Bası Yarası İçin Krem I Zona Kremi I Uçuk Kremi I Viral - Bakteriyel - Fungal Enfeksiyon Kremi I Saçkıran Kremi I Liken Pilanus İçin Krem I Keratoz Kremi I Aft - Ağız içi Yaralar için Krem I Sivilce Kremi I Ayak Kokusu İçin Krem I Buluş Patentli Krem I Meme Başı Çatlak Kremi I