Yorumlar

0 0

İsminiz:
Mesajın:

 Mesajımın Doğruluğunu Onaylıyorum

<-Geri

 1  2  3 Devam -> 
İsim:Sinem C.
Zaman:31.10.2017, 16:06 (UTC)
Mesaj:Eczanede kreminizle demo yapıyorduk. Yüzüme uyguladıktan saniyeler sonra gripten tıkalı olan burnum birden açıldı. Bu nasıl bir ürün ya. Ne kadar çok kullanım alanı var. Şaşırdım doğrusu. Gerçekten canı gönülden kutluyorum sizi. Alkışlıyorum.
Saygılarımla

İsim:Ayşe
Zaman:17.10.2017, 18:02 (UTC)
Mesaj:Göz altı morlukları için verdiğimiz bir hastamız 3 gün sonra teşekküre geldi. Bizde Kozmotebe teşekkür ediyoruz.

İsim:Dr Berkay K.
Zaman:08.10.2017, 15:52 (UTC)
Mesaj:Diyabetli hastalarımın ayaklarındaki yaralar için kullanıyorum. Süper bir ürün. Mehmet beyi kutluyorum.

İsim:Ayşe Y.
Zaman:06.09.2017, 20:01 (UTC)
Mesaj:Annemin ayağında şeker hastalığına bağlı tırnak batması vardı. Doktorumuz kreminizi önerdi. Kullandık çok memnun kaldık. Parmağını kurtardık diyebilirim. Annem sizin için dua ediyor. Çok teşekkür ederiz.

İsim:Ecz Tek. Adem G.
Zaman:13.07.2017, 15:58 (UTC)
Mesaj:Etkisine bişey diyemem ama eski kutusu daha güzeldi.

İsim:Ecz Hatice G.
Zaman:12.07.2017, 18:13 (UTC)
Mesaj:Shep pronun yeni kokusu muhteşem.

İsim:Dr Emrah E. Dermatoloji Uzmanı
Zaman:05.05.2017, 15:35 (UTC)
Mesaj:İlk tanıtımında denediğim sheap pro muhteşem bir nemlendirmeye sahip. Hemen de emiliyor. Yağlılık hissi bırakmıyor. Numunesini eşime verdim sürekli kullanıyor. Hastalarıma öneriyorum. Patentli bir ürün olması ayrıca güven veriyor. Kutluyorum çok güzel bir ürün olmuş.

İsim:SMM İbrahim Ö.
Zaman:03.05.2017, 17:55 (UTC)
Mesaj:Egzema için kullandığım ve çok memnun olduğum kreminizi umreye giderken de götürmüştüm. Orada pişik oluştu yanımda başka bir ilaç yoktu ve akşam kreminizi kullandım sabah kalktığımda pişik yok olmuştu. Muhteşem. Pişikte de mutlaka sheap kullnın.

İsim:Dr Zübeyde T. Dermatoloji Uzm
Zaman:02.04.2017, 09:53 (UTC)
Mesaj:Propolisli olması tercih nedenim. Kendi çocuğumda da kullandım. Güzel bir ürün. Hastalarıma da öneriyorum. Sonuçlarından da çok memnunum.

İsim:Dr Mustafa P. Dermatoloji Uzm
Zaman:01.04.2017, 13:12 (UTC)
Mesaj:Problemli ciltlere öneriyorum. Etkili bir ürün. Hastalarım çok memnun. Tabii ki bende. Firmaya teşekkür ederim.

0
UYARIYORUZ !Sheap Pro; buluş patentine sahip, özgün bir üründür. Sağlığınız açısından, taklitlerinden ve internette izinsiz satılan benzer ürünlerden sakının.
        
Kozmoteb Sağlık, Güzellik ve Beslenme Ürünleri & Sheap Pro 50 - 100 Ml Cilt ve Vücut Bakım Kremleri
Sitede yer alan makaleler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye yerine geçmez. Her hangi bir tanı veya tedaviye ihtiyacınız varsa mutlaka doktor veya eczacınızla görüşünüz.
Kozmoteb ürünleri; dermokozmetik grubundadır, ilaç değildir ve sadece seçkin eczanelerde satılmaktadır. İnternetten satışı yoktur.
Select Your Language
13-74
Propolis Kremi I Unisteron Kremi I Aloe Vera Kremi I Shea Butter Kremi I Yoğun Nemlendirici Krem I Sıkılaştırıcı Krem I Canlandırıcı Krem I Parlaklaştırıcı Krem I Bariyer Kremi I Anti Aging Kremi I Kırışıklık Karşıtı Krem I Cilt Bakım Kremi I Vücut Bakım Kremi I Çatlak Kremi I Göz Altı Morluk Kremi I Kaz Ayağı Karşıtı Krem I Yara Kremi I Yanık Kremi I Ayak Bakım Kremi I El Bakım Kremi I Sivilce Kremi I Sedef Kremi I Egzema Kremi I Akne - Acne Kremi I Diyabetik Ayak Yarası İçin Krem I Yatak - Bası Yarası İçin Krem I Zona Kremi I Uçuk Kremi I Viral - Bakteriyel - Fungal Enfeksiyon Kremi I Saçkıran Kremi I Liken Pilanus İçin Krem I Keratoz Kremi I Aft - Ağız içi Yaralar için Krem I Sivilce Kremi I Ayak Kokusu İçin Krem I Buluş Patentli Krem I Meme Başı Çatlak Kremi I